Leer voor je leven

Onze kernwaarden

Samenwerken, resultaat behalen met mensen, ondernemen, passie voor het onderwijs, de kinderen en ons vak; dát zijn de vier kernwaarden die leidend zijn bij al ons denken en doen. Ons succes valt of staat met de kennis en praktijkervaring die wij hebben en het voortdurend ontwikkelen daarvan. We blijven daar aan werken.

Samenwerken

We werken als partner samen met onze opdrachtgevers en collega’s. We werken multidisciplinair, komen afspraken na, zijn collegiaal en delen kennis. Betrouwbaar, klantgericht, duidelijk en eerlijk.

Resultaat met mensen

De mens centraal, dat is IJsselgroep. De onderwijsprofessionals van IJsselgroep zetten samen met leraren, kinderen, ouders en bestuurders het behalen van resultaten voorop.

Ondernemend

IJsselgroep heeft de denk-, durf- en daadkracht om effectief ook nieuwe wegen in te slaan. Wij noemen dat edupreneurschap. Ondernemend bezig zijn in de steeds veranderende wereld van het onderwijs.

Gepassioneerd

We hebben al jaren krijtstof aan onze vingers. Onderwijs is onze passie. Maar ook hebben we passie voor de mensen die ervan profiteren en natuurlijk passie voor onze klanten.

Twit deze pagina Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op facebook Deel deze pagina op LinkedIn Stuur deze pagina door via e-mail