Leer voor je leven

Leer voor je leven met IJsselgroep

IJsselgroep is van ‘wat werkt’ in het klaslokaal. We helpen de onderwijspraktijk innoveren en richten ons op het vergroten van het vakmanschap van de leerkracht en de interactie met het kind. Leerkracht moet weer een geuzennaam worden. Maar dan moeten leerkrachten wel de gereedschappen geboden worden om het vak naar een hoger plan te tillen. IJsselgroep wil en kan daar een effectieve bijdrage aan leveren.

IJsselgroep is een inspirerende organisatie met betrokken medewerkers. We willen in persoonlijk contact onze klanten, studenten en partners inspireren. Zowel vanuit de diverse onderdelen als tussen de afdelingen onderling. Medewerkers van IJsselgroep stellen de wens van de klant centraal en dragen ideeën aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij streven ernaar blijvende ontwikkeling te realiseren bij scholen en hun besturen, overheden, studenten, leerlingen en hun ouders door de gezamenlijke inzet van denkkracht en daadkracht. Kennis maak je samen en is een proces dat nooit stopt. Ons motto luidt dan ook: leer voor je leven!

Maak kennis met wie we zijn en wat we doen

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening ondersteunt schoolbesturen, -directies en onderwijsgevenden met advies en dienstverlening op maat. Van Onderwijsadvies tot een met Beleidsadvies en Mens & Organisatie.

Psychologische Dienstverlening IJsselgroep (PDIJ) richt zich op kinderen en jongeren tot 18 jaar. PDIJ biedt psychologisch onderzoek en kortdurende behandeling en begeleiding van ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen.

Iselinge Hogeschool is een gespecialiseerde hogeschool die zich richt op de opleiding van leerkrachten voor het basisonderwijs (pabo).

SONedutraining biedt een breed pakket aan praktijkgerichte nascholingsmogelijkheden zoals cursussen, opleidingen en workshops voor professionals in het onderwijs.

Twit deze pagina Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op facebook Deel deze pagina op LinkedIn Stuur deze pagina door via e-mail